Кметът на община Кричим Атанас Калчев отправи апел към победителите

...
Кметът на община Кричим Атанас Калчев отправи апел към победителите
Коментари Харесай

Кметът на Кричим с апел към победителите от изборите

Кметът на община Кричим Атанас Калчев насочи зов към спечелилите от двата вота този месец. Ето какво се споделя в неговия апел:

Изборите - президентски и парламентарни, завършиха. Поздравления за спечелилите ги! Без загуба на скъпо време за преживяване на еуфорията от успеха, моля час по-скоро да се пристъпи към действителни каузи и резултати.

Предизвикателствата пред локалните управляващи, в лицето на кметовете на общини, локалните парламентаристи и ръководителите на общинските препоръки, не престават да са на дневен ред с цялостна мощ и със период непрекъснат.

Независимо от обществено-политическите условия в страната, жителите изискват и чакат от локалната власт да бъде по едно и също време мощна и грижовна, безапелационна и способна на разговор.

Искрено се надявам да се образува и да проработи на бързи обороти едно стабилно и далновидно държавно управление, което да съумее да ни преведе през компликациите, пред които времето ни изправя в другите аспекти на публичния живот - стопански, здравни, обществени, финансови, законодателни и така нататък

Разчитам също по този начин и с поддръжката на новоизбрания остарял президент, да се даде действителен старт и на една действителна децентрализация за всички български общини, което може да се случи единствено през действителни и работещи законодателни промени.

Днес от всички нас се чака, да се преодолеят здравната рецесия, финансовите и обществените паники в обществото, и пандемичния вихър помитащ бизнеса и най-много дребния бизнес в страната ни. Съвместно, с цел да не потопим лодката, в която сме всички, наречена България!

Попътен вятър на всички и дано делата да приказват!

Атанас Калчев - кмет на община Кричим
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР