Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев изказа своето задоволство

...
Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев изказа своето задоволство
Коментари Харесай

Инж. Добрев: ГЕРБ затвърди позициите си в общината. Политиците са ви длъжници

Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев изрече своето удовлетворение от това, че ГЕРБ-СДС безапелационно печели в общината.

„ Благодаря ви, другари и съграждани, че за следващ път ни дадохте доверието си. Изборите на 2 октомври донесоха безапелационна победа за ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Горна Оряховица и селищата на общината.

За нас това е задоволство, само че и огромно обвързване. Вашето доверие би трябвало да бъде целесъобразно. Надявам се политиците, нагърбили се с ръководството на страната, да проявят здрав разсъдък и да намерят метод да ни донесат непоклатимост и сигурност. Хората имат потребност да усетят, че някой мисли за тях.

Искам да имам вяра, че след тези избори политическият ни живот ще се умиротвори, ще имаме устойчиво държавно управление и то ще се заеме с тежките провокации на зима по време на международна рецесия “, написа той в профила си във фейсбук.

„ Благодаря на всички, които отделиха от времето си и изнесоха тази акция. Благодаря на управленията на двете партии в обединението, на целия щаб, който работи неуморно, на всички симпатизанти, които помагаха в тези няколко сложни седмици. Всички вие направихте по този начин, че ГЕРБ да затвърди позициите си в община Горна Оряховица.

Давате ни самочувствие, че това, което прави локалната власт, се прави оценка, че вървим в вярна посока. Благодаря на всички горнооряховчани, които гласоподаваха. В този тежък маратон от избори вие сте хората, които заслужават почитание. И всички политици са ви длъжници “, добави още градоначалникът.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР