Кметът на Бяла Слатина инж. Иво Цветков се обърна към

...
Кметът на Бяла Слатина инж. Иво Цветков се обърна към
Коментари Харесай

Кметът на Бяла Слатина към хората с увреждания: Не сте различни, а сте част от нас!

Кметът на Бяла Слатина инж. Иво Цветков се обърна към хората с увреждания.
Ето и целия текст:

"Уважаеми дами и господа,
Скъпи другари,
Приемете моите и на целия ми екип най-искрени и топли пожелания във връзка Международния ден на хората с увреждания – 3 декември! Днешният празник е денят, в който насочваме обръщение към всеки човек и към цялата общност, че хората с увреждания не сте разнообразни, а сте част от нас.
Община Бяла Слатина се причислява към честването на този празник с почитание и реверанс пред хората, които имат куража в сложните времена, в които живеем, да отстояват правото си на личностна изява и на заслужен живот.
Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание и удивление за волята и достолепието, с които посрещате провокациите на всеки нов ден.
В устрема и желанието си да намерите своето място в публичния живот, Вие показвате, че имате потребност не от страдание, а от пълноправие и помощ.
Уверявам ви, че управлението на община Бяла Слатина и персонално аз като кмет на общината, ще продължим и отсега нататък да оказваме подпомагане и персонална поддръжка във всеки миг, по всички вълнуващи Ви проблеми.
Бъдете здрави, дълголетни и обградени с любов и внимание!
Нека вълнението и положителното въодушевление от настъпващите Коледни и Новогодишни празници да Ви донесат повече щастливи моменти, повече наслада и светли усеща.
Честит празник! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР