Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев поздрави асеновградчани за настъпването

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев поздрави асеновградчани за настъпването
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград: В днешния светъл празник дарете хората...

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев поздрави асеновградчани за настъпването на Великден с думите:

Уважаеми съграждани,

Удоволствие е за мен да поднеса своите поздрави през днешния ден, на един от най-големите християнски празници Възкресение Христово! Той носи в себе си ярки послания за нов живот, доброта и повече религия в положителното. Великият ден, в който възкръсва Христос ни дава вяра, демонстрира ни, че би трябвало да бъдем съпричастни към болки и благополучие, да обичаме околните си. В днешния ярък празник дарете хората към вас с обич и внимание, споделете времето си с тях, докажете поддръжката си към техните каузи.

Нека на Великден се надигнем гордо и прекрачим с лекост над житейските компликации. Важно е да повярваме, че чудото чака всеки един от нас. Да отправим молитва за здраве, мир и дългоденствие. Спокойствието и топлота на деня да ни бъдат правилни спътници.

Сега е времето още веднъж да насочва своите благодарности към всички, които бяха и не престават да са съпричастни в борбата против пандемията от COVID-19. Те са хората, които потвърждават, че всеки ден може да бъде популярен, спасявайки живот, помагайки непринудено и безплатно, оказвайки морална и материална поддръжка.

Скъпи поданици на община Асеновград, искам ви светли великденски празници! Бъдете здрави и положителни! Нека Възкресението Христово донесе на всички ни религия и вяра за по-щастливи дни!

С почитание:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР