Кметът Калин Каменов откри шестото издание на Панорама на образованието

...
Кметът Калин Каменов откри шестото издание на Панорама на образованието
Коментари Харесай

Oткриха шестото издание на Панорама на образованието във Враца

Кметът Калин Каменов откри шестото издание на Панорама на образованието във Враца. „ Не забравяйте, че четящият човек е компетентен, а знаещият е сполучлив. На добър час на всички! “ – сподели кметът в приветствието си. Поздрав към присъстващите насочи и регионалният шеф Малина Николова. Официални посетители на Панорамата бяха доктор Елеонора Лилова – ръководител на Държавната организация за протекция на детето, Галина Евденова – шеф на Регионалното ръководство по обучение, заместник-кметът Петя Долапчиева.
В програмата на откриването се включиха с осъществявания младежкият духов оркестър и мажоретният състав към ЦПЛР - „ Център за работа с деца, както и танцьорите от СУ „ Отец Паисий”.
Участие във форума взеха начални, междинни и профилирани учебни заведения, професионални гимназии, филиалите на висшите образователни заведения в града, просветителни, езикови школи и Центърът за кариерно развиване. Тази година в Панорамата взе участие и Висшето учебно заведение по телекомуникации - София.
Панорамата на образованието се провежда от oбщина Враца и се организира пред постройката на администрацията.
Кметът Калин Каменов посети щандовете на участниците в Панорама на образованието, на които всяко образователно заведение бе показало своите достижения, купи, медали и грамоти, презентираха се атрактивни и новаторски специалности.
В рамките на форума бяха отличени спечелилите в състезанието, проведен от Регионалното ръководство по обучение, „ Професията – фантазия и действителност “. Наградите бяха връчени от кмета Калин Каменов, регионалния шеф Малина Николова и Председателя на Държавната организация за протекция на детето доктор Елеонора Лилова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР