Кметът Фандъкова провери работата на аварийните екипи в засегнатите от

...
Кметът Фандъкова провери работата на аварийните екипи в засегнатите от
Коментари Харесай

Фандъкова провери засегнатите от наводнението райони

Кметът Фандъкова ревизира работата на спешните екипи в засегнатите от наводнението региони и разпореди да стартират огледи на нанесените вреди

Днес кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира на място работата на спешните екипи в засегнатите от наводнението региони и разпореди да стартират огледи на нанесените вреди по къщите и инфраструктурата.

Аварийните екипи на общината не престават отводняване на дворове и домове в регион Нови Искър - в с. Мировяне и в регион Надежда - в кв. " Требич ". В момента се работи в 7 къщи в с.Мировяне, а през нощта екипите са отводнявали къщи и във Волуяк и Житен.

Аварийните екипи на общината оказват помощ на засегнатите от наводнението хора като изпомпват вода от парцелите им и ще им спомагат при нужда от разчистване.

Заедно с районната администрация три екипа на спешната дирекция ще извършат огледи на място на засегнатите парцели и ще създадат списък на вредите от наводнението.

Кметът Фандъкова се срещна и беседва на място с хора от с.Мировяне, чийто къщи са потърпевши.

Кметът на София разпореди също общинска комисия да направи огледи и опише вредите по речни корита и насипи, както и на рискове по пътната инфраструктура в регионите „ Нови Искър ", „ Надежда " и „ Връбница ". Целта е да се набележат нужните действия за бързо възобновяване на наранени обекти.

Днес кметът ревизира и изпомпването на водата от язовир „ Суходол " 2, което се прави от екип на столичната пожарна. Целта е да не се допусне повишаване на равнището на язовира, който е наоколо до околовръстен път.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР