Ключовите предимства на новата гама прекъсвачи Easy9 са лесният монтаж

...
Ключовите предимства на новата гама прекъсвачи Easy9 са лесният монтаж
Коментари Харесай

Schneider Electric започва ново производство в Пловдив


Ключовите преимущества на новата гама прекъсвачи Easy9 са лесният монтаж и приложимост
(снимка: Schneider Electric)

Schneider Electric стартира произвеждане на нови а втоматични прекъсвачи в умната си фабрика (Smart Factory) в Пловдив. Останалите артикули от гамата Easy9 се създават в други страни-членки на Европейски Съюз, оповестиха от компанията .

Гамата Easy9 уголемява портфолиото на Schneider Electric от решения за жилищния сегмент със специфичен фокус върху лесния монтаж и необятния набор на приложения и функционалности в една продуктова серия.  Новите автоматизирани прекъсвачи Easy9 заменят „ Оранжевия палец ” Е60.

Пълният подбор модулна инсталация включва дребни прекъсвачи, дефектнотокови отбрани, прекъсвачи с вградена дефектнотокова отбрана, оптимално напреженови изключватели, контактори, импулсни релета, катодни отводители, захранващи гребени и разпределителни табла.

„ Easy9 е първото предложение на Schneider Electric за жилищния сегмент в България, което доставя цялостен набор от функционалности в една гама. Ключовите му преимущества са лесният монтаж и приложимост, напълно адресирани към оправянето с ежедневните провокации на електроинсталаторите ”, разясни Весела Куртева, продуктов управител в Schnеider Electric България.

Easy9 уголемява портфолиото на Schneider Electric от решения за жилищния сегмент
(снимка: Schneider Electric)

Благодарение на новия захранващ гребен, времето и напъните за окабеляване се редуцират значително. Всички прекъсвачи могат да бъдат свързани между тях посредством непосредствено фиксиране върху гребена. Вече не е належащо пробутване на обособени мостови кабели сред всеки комутатор, а с изключение на всичко друго таблото наподобява подредено и с изящен изчистен дизайн. Редуцираните кабели на собствен ред понижават вероятността от неточности, както и от електрически повреди.

Лицевите панели на продуктите са снабдени с ясна маркировка, показваща главните механически параметри на референциите, което улеснява инсталаторите както по време на монтажа, по този начин и след това, при поддръжката.

Easy9 е проектирана и с грижа за околната среда. Гамата е сертифицирана с Green Premium, а също и по RoHS. Това значи, че продуктите подсигуряват сигурността както на потребителите, по този начин и на околната среда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР