Ключовата дума е замразяване, не прекратяване на преговорите, заяви той

...
Ключовата дума е замразяване, не прекратяване на преговорите, заяви той
Коментари Харесай

Матеев от ПП: Записът е автентичен, не намирам нищо юридически укоримо в казаното

Ключовата дума е заледяване, не преустановяване на договарянията, съобщи той във връзка решението на ГЕРБ
„ Съвсем обикновено този брифинг беше ориентиран към симпатизантите на ГЕРБ. Ключовата дума е заледяване, не преустановяване на договарянията. Не разбрах при какви условия тези договаряния ще бъдат възобновени ”. Това разяснява Милен Матеев номиниран за министър на правораздаването в кабинет на Николай Денков в предаването „ Офанзива “ по „ Нова нюз “. „ Това, което чухме, беше доста общо казано и нищо съответно като причини ”, разяснява той.

Депутатът удостовери, че е достоверен записът от Националния съвет на Политическа партия.

„ Не намирам нещо юридически укоримо, което се приказва. По-скоро може да се търси отговорност за разпространяването на записа ”, сподели Матеев.

По въпроса за промяна на администрацията, Матеев отговори, че това са прочувствени реплики. „ Ние, откогато спечелихме първите избори, ни укоряваха, че не сме сменили управителни длъжности в администрацията, без значение, че хора го желаеха.

Разбира се, че всички тези смени би трябвало да стават законно. Никой не си е помислял, че ще има противозаконни уволнения.  Време е хората, които съзнателно си правят работата да бъдат издигани, а не началниците да са партийно назначени фигури “, посочи той.

Матеев съобщи, че му е необичайно ДАНС да се свързали с Радостин Василев и са му предложили защита.

„ Съжалявам, че Василев стана част от „ Промяната “

„ След днешния брифинг не знам дали ще има кабинет, само че кардинално съм дал единодушието си да стана министър на правораздаването “, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР