Клубовете от Висшата лига гласуваха единодушно за завръщане към тренировки

...
Клубовете от Висшата лига гласуваха единодушно за завръщане към тренировки
Коментари Харесай

Клубовете от Висшата лига гласуваха “за” завръщане към контактни тренировки

Клубовете от Висшата лига гласоподаваха единомислещо за завръщане към тренировки с контакт, в това число шпагати, като Премиършип направи още една крачка към възобновяване на сезона след насилствената пауза поради ковид.

„ Отборите към този момент могат да упражняват групово и да влизат в единоборства с шпагати, до момента в който минимализират непотребни близки контакти. Основен приоритет на Висшата лига остава здравето и сигурността на всички участници “, се споделя в изказване след срещата на всички 20 клуба.

Припомняме, че отборите възобновиха занимания на дребни групи предходната седмица безконтактно и при строго съблюдаване на медицинските протоколи. Няколко играчи, в това число капитанът на Уотфорд Трой Дийни и полузащитникът на Челси Н’Голо Канте отхвърлиха да се завърнат на подготвителното игрище поради опасения свързани с COVID-19. До края на деня ще станат ясни резултатите от третия кръг на тестване на играчите за новия вирус, като досега има осем доказани случая във Висшата лига.

Футбол във Висшата лига не е игран от средата на март насам поради коронакризата, като до края на актуалната акция остават още тъкмо 92 срещи. В четвъртък следва нова среща на Висшата лига, на която ще бъде разисквани сюжетите при вероятно преустановяване на сезона. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР