Клубовете от Английската футболна лига гласуваха решение, с което топките

...
Клубовете от Английската футболна лига гласуваха решение, с което топките
Коментари Харесай

В Англия забраниха забърсването на топката с кърпа преди изпълнението на тъчове

Клубовете от Английската футболна лига гласоподаваха решение, с което топките няма да могат да бъдат забърсвани с кърпи преди осъществяването на тъчове.

Ограничението важи и за всевъзможен различен тип облекла, предоставяни от почитателите. Една от аргументите за тази мярка е необикновената обстановка от ноември предходната година, когато почитател на Родъръм Юнайтед смъкна суитшърта си, с цел да го даде на бранителя Уес Хардинг, който се готвеше за осъществяване на странично мятане.

Положителна смяна, която ще забърза играта, обаче бе призната на срещата на Английската футболна лига в четвъртък. Тя е обвързвана с потреблението на голям брой топки по време на мач. До момента в долните равнища на британския футбол се използваше една топка по време на мача, която се сменя единствено в краен случай.

Освен това се вкарват и промени, които да създадат на практика невероятно закупуването на клуб от лице, което е обект на някакъв тип наказания. Освен това ще бъдат неразрешени и рекламите на държавни компании от страни, на които са наложени интернационалните наказания.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР