Клубът от английската Висша лига Борнемут има интерес към централния

...
Клубът от английската Висша лига Борнемут има интерес към централния
Коментари Харесай

Английски елитен клуб иска защитник на "Левски"

Клубът от британската Висша лига " Борнемут " има интерес към централния бранител на " Левски "  Холмар Ейолфсон. Това оповестиха няколко британски уеб страницата, в това число и конгреси, отразяващи новините към този клуб.

" Борнемут " сега е в зоната на изпадащите, а мениджърът на отбора Еди Хау желае да укрепи отбраната, която е измежду най-колебливите във Висшата лига - 36 позволени гола от началото на сезона.

Ейолфсон от своя страна се е харесал с положителната форма, в която се намира след възобновяване от тежка контузия. До момента той има 15 мача и 3 гола за " Левски " в шампионата. Отделно направи и мощни мачове за исландския народен тим при януарските контроли в Съединени американски щати. Именно той вкара гола за успеха с 1:0 над Канада.

" Борнемут " има няколко дни, с цел да завърши договорка, защото зимният трансферен прозорец за Англия затваря на 31 януари. " Левски " от своя страна може да склони да се раздели със собствен главен състезател, с цел да си обезпечи приходи в бюджета, поради несигурната обстановка към клуба.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР