Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) запозна жълто-черната общественост с

...
Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) запозна жълто-черната общественост с
Коментари Харесай

КПБП публикува кореспонденцията между Сдружение ПФК Ботев и Община Пловдив относно Колежа

Клуб на последователите на Ботев (Пловдив) срещна " жълто-черната " общност с кореспонденцията сред Сдружение " ПФК Ботев " и Община Пловдив по отношение на дейности за пускане довършването на стадион " Христо Ботев ". Sportal.bg разгласява кореспонденцията без редакторска интервенция:

" Уважаеми ботевисти,
срещаме ви с преписка сред Сдружение " ПФК Ботев " и Община Пловдив, по отношение на дейности за пускане довършването на стадион " Христо Ботев ". Благодарим на Сдружение " ПФК Ботев " за гласуваното доверие.
Само Ботев!

ДО
Г-Н ЗДРАВКО ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

КОПИЕ ДО
АРХ. ДИМИТЪР АХРЯНОВ
ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Относно: Строежа на стадион " Христо Ботев ".

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТ,

Строежът на стадион " Христо Ботев " следва да е позволен, според член 148, алинея 1 и 2 от Закон за устройство на територията, с позволение за градеж, издадено от Главния проектант на Община Пловдив.
Съгласно член 155, алинея 1 от Закон за устройство на територията, оригиналът на разрешението за градеж се съхранява безсрочно в архива на общинската администрация.
Съгласно член 155, алинея 3 от Закон за устройство на територията, към разрешението за градеж се ползва заверено копие от утвърждения капиталов план.
Поради това, Община Пловдив би трябвало да разполага с цялостен по обсег и наличие утвърден механически капиталов план за градежа на стадиона.

Предвид излязлата неофициална информация за нередности по плана на стадион " Христо Ботев ", неналичието на конкретика и детайлности по този въпрос, а и огромният публичен интерес, Ви молим да отговорите на следните въпроси:
1. Имали несъответствия на утвърденият техническият капиталов план на стадион " Христо Ботев " с главните условия към градежите по смисъла на член 142 от Закон за устройство на територията?
2. Съществуват ли основни спънки, водещи до закъснение на възлагането му за осъществяване?

С почитание,
РАДОСЛАВ КОШИНСКИ
Председател на УС на Сдружение ПФК Ботев ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР