Клуб Активна сигурност“ стартира своята благотворителна кампания SOS- Грижа без

...
Клуб Активна сигурност“ стартира своята благотворителна кампания SOS- Грижа без
Коментари Харесай

Благотворителна кампания „SOS- Грижа без граници“

Клуб „ Активна сигурност “ започва своята благотворителна акция „ SOS- Грижа без граници “. В рамките на два дни бяха посетени домовете за деца в град Пловдив, гр. Раковски, Брезово и с. Зелениково.

Актьорите от Сдружение „ Хайдути “ показаха документален филм за хайдутското придвижване, разказващ действителни обстоятелства за облеклото, въоръжението и бита на националните покровители, бяха облечени в обичайни костюми и демонстрираха достоверни оръжия отпреди 300 години.

Следваше викторина с учебен темперамент – децата демонстрираха своите познания за българските празници и традиции на коледна тема, месиха погачи, декорираха коледни лакомства, а във финалната част се състезаваха, кой ще украси най-добре своя сладкиш.

Не липсваха и занимателни игри, празненство с присъединяване на дядо Коледа, музикално предизвикателство от композитора Русалин Наков, който откри нови млади гении, всред тях. Разбира се, малчуганите получиха голям брой дарове, общително предоставени от ЗК „ Лев Инс “ и поднесени от Валентин Илиев – член на борда на шефовете на компанията.

Кампанията ще продължи през цялата година, като ще работи за реализирането на своята социално-отговорна позиция: В поддръжка на децата на България!

За да стане осъществяването на този план още по-емоционално и вълнуващо, разчитаме на вас българските медии, да станете част от тези събития и да бъдете „ проводник “ сред обществото и децата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР