Клои Кардашиян посрещна 38-ия си рожден ден, заобиколена от всички

...
Клои Кардашиян посрещна 38-ия си рожден ден, заобиколена от всички
Коментари Харесай

Как Клои Кардашиян отпразнува 38-ия си рожден ден

Клои Кардашиян посрещна 38-ия си рожден ден, заобиколена от всички свои другари и цялото си семейство. Риалити звездата показа фотоси от празненството в своя профил в Instagram, от които стана ясно какъв брой прочувствен миг е било цялото събитие за нея.

" Благодаря на всички толкоз доста за цялата обич и внимание, които получих по случай рождения си ден. Бях затрупана от честитки и съм толкоз признателна за всичко това ", показа Кардашиян.

На фотосите, които разгласява в обществената платформа, Клои театралничи с щерка си Тру и дъщерята на Ким Кардашиян - Чикаго, написа vesti.bg.

Сладките фотоси демонстрират Клои и Тру в идентични розови рокли.

След това Кардашиян показа малко повече информация зад кулисите за това какво е било належащо, с цел да се получат съвършените фотоси с дребните дечица.

" Направихме към 400 фотоси, с цел да се опитаме да създадем даже няколко положителни с девойките. Това е най-хубавото, което успяхме да реализираме, само че аз ги обичам все пак ", продължи Клои.

Клои отпразнува рождения си ден в понеделник, 27 юни. Въпреки че на звездната ѝ вечеря имаше няколко забележителни посетители, шоуто открадна майка ѝ Крис Дженър.

66-годишната майка подвигна тост в чест на щерка си Клои, който беше сниман на видео. " Знам, че съм малко пияна ", по този начин стартира тостът, който Крис подвигна.

" Но това, което желаех да кажа, е, че те обичам толкоз доста ", продължи в същия дух, Крис Дженър, очевидно повлияна от алкохола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР