Клои Кардашиян напоследък успява често да ни изненада с драстични

...
Клои Кардашиян напоследък успява често да ни изненада с драстични
Коментари Харесай

Заболяването, с което Клои Кардашиян се бори от малка

Клои Кардашиян в последно време съумява постоянно да ни изненада с фрапантни промени във визията си. През годините тя водеше и сложна борба с килограмите, тъй като постоянно е била най-едрата сестра от клана Кардашиян-Дженър.

И макар че обича да разкрива детайлности от персоналния си живот, като да вземем за пример изневерите на брачна половинка си, Клои до момента сполучливо криеше едно заболяване, с което се бори още от детството си .

Риалити звездата от Keeping Up With The Kardashian призна, че от 12-годишна страда от остра мигрена . Първоначално обаче е била доста обезпокоена от това, което й се случва. Предпочела е да не споделя със фамилията си за мощните болки в главата, тъй като и никой от тях не е страдал от сходни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Khloé (@khloekardashian) на Юли 16, 2020 в 8:39 PDT

Клои също по този начин си спомня, че не е срещала схващане, тъй като всички са си мислели, че преувеличава , че в действителност не й е чак толкоз неприятно и просто има главоболие. А тя е имала моменти, в които даже не е можела да си повдигне главата от леглото.

Така борбата си с мигрената към този момент повече от две десетилетия тя дефинира като " страдалчество в тишина " . Голяма поддръжка й е оказал другар на майка й Крис, който също страдал от мигрена. Благодарение на него тя отива на невролог и взима нужните ограничения, които обаче няма по какъв начин да заличат изцяло пристъпите, предава HELLO.
 Клои Кардашиян, цялостната й смяна и мненията по отношение на последните й фотоси
Безмилостните мнения по адрес на Клои Крадашиян

Сама си е отговорна

И до през днешния ден Клои Кардашиян продължава да страда от нелечимото заболяване , да има положителни и неприятни дни и да изпитва всички негови признаци, които от време на време искрено плашат близките, които не са осведомени със положението й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР