Клипът на 24-годишната немска певица Bibi H на песента How

...
Клипът на 24-годишната немска певица Bibi H на песента How
Коментари Харесай

Най-лошата песен в YouTube: Клипът на тази сексапилна певица има над 2 млн. нехаресвания за месец

Клипът на 24-годишната немска певица Bibi H на песента How It Is (Wap Bap…) се оказа един от най-нехаресваните в YouTube. Лекомисленото видео набра повече от 2,2 милиона негативни вота и то за по-малко от месец. Самата изпълнителка декларира по този мотив, че не претърпява изключително този факт. Според нея, всеки тип известност се явява триумф, оповестява BT. Девойката споделя, че без значение от отрицателното мнение на интернет аудиторията по отношение на песента й How It Is (Wap Bap…), тя се е добрала до върха на класациите в Германия и Австрия. Певицата отбелязва, че клиповете на известните й сътрудници като Джъстин бийбър и Майли Сайръс също набират стотици хиляди нехаресвания.

" Няма по какъв начин да се харесам на всички. Моето видео е гледано над 38 млн. пъти, което е доста положително достижение. На мен ми е ужасно забавно по какъв начин реагират на видеото хората в другите страни ", означи Bibi H, същинското име на която е Бианка Хайнике.

" Аз откровено обичам тази ария. Композицията е написана от мой другар, тъй че бях двойно щастлива да я извърша ", съобщи певицата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР