Клип с поредния случай на нагла агресия на пътя се

...
Клип с поредния случай на нагла агресия на пътя се
Коментари Харесай

След мутренския екшън във Велико Търново: Свиреп бой между свръх нагъл джигит и англичанин потресе града

Клип с следващия случай на нагла експанзия на пътя се популяризира в обществените мрежи. Шофьор налетя на пердах на възрастен британец с мотор, осмелил се да му направи забележка. Случката се разиграла към обяд през днешния ден във Велико Търново, оповестява " Канал 3 ".

" Не съумях да фотографирам целия пердах, тъй като бях сама и ме беше боязън... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. " Магистрална " на заплаха, движейки се с превишена скорост... Накрая индивидът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него ", написа авторката на видеото Мария Йотова.

" Този с джипа караше извънредно по " Магистрална ", засече мен, една образователна кола и още доста. Изпреварваше дори отвътре на платното и направи същото и с този човек с мотора (той се оказа англичанин), на светофара индивидът от мотора слезе засегнат и стартира да му вика... и тогава към този момент другия слезе от джипа и стартира да го удря, най- гадното беше когато го смъкна на земята и го риташе ", изяснява младата жена, като този епизод не е на видеото.

Тя споделя, че всички мъже от колите и чиновниците от близката бензиностанция са останали безучастни към грозната сцена.
Няма подаден сигнал на телефон 112 от някой от очевидците. След качването на клипа в обществените мрежи на мястото са изпратени полицейски патрули, само че не са открили участниците в случая, съобщи пред БНР началникът на Пътната полиция във Велико Търново Атанас Атанасов и добави, че битият моторист не е потърсил здравна помощ в локалната болница.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР