Клип с опасно шофиране на мотоциклетист по централен пловдивски булевард

...
Клип с опасно шофиране на мотоциклетист по централен пловдивски булевард
Коментари Харесай

Моторист на задна гума едва не прегази полицай в Пловдив

Клип с рисково шофиране на мотоциклетист по централен пловдивски бул. се появи в обществените медии. От фрагментите се вижда по какъв начин на задна гума с мощна скорост моторът минава през тунела в центъра на града. След като не е спрял на вдигната за инспекция полицейска палка, за няколко часа служителите на реда съумяха да открият кой е създателят на рисковото осъществяване, заяви Българска национална телевизия.

От фрагментите излиза наяве, че мотористът самичък ги е снимал. Днес беше открита самоличността му - 21-годишен гражданин на село Рогош.

" За малко да удари нашите сътрудници, които са му подали правилно стоп-палка ", съобщи шеф бранш " Пътна полиция " към ОДМВР-Пловдив гл. контрольор Венелин Младенов.

Този тип мотори не са предопределени за придвижване в градски условия, безапелационен е автомобилният играч Костадин Щерев.

" Моторът е кросов. Страшно рисково 20 метра, откакто не спря на служителите на реда, по-късно подвигна на задна гума, в дясната страна е спирката ", разяснява състезателят.



Заради рисковото шофиране младият мъж се снабди с два акта за разнообразни нарушавания.

" Управлява мотоциклета на една гума, като основава причина за допускане на ПТП. Не стопира на подаден сигнал от сътрудници на стоп-палка, ръководи самия мотоциклет без съответната категория за ръководство, самият мотоциклет е с прекъсната регистрация от март 2020-а година ", изясни гл. контрольор Венелин Младенов.

Екстремният мотоциклетист ще остане без брошура за една година и ще бъде санкциониран с 520 лв.. Към този миг за разнообразни нарушавания той има 6 акта и 8 фиша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР