Клип с непристойно поведение на ученици предизвика вълна от възмущение

...
Клип с непристойно поведение на ученици предизвика вълна от възмущение
Коментари Харесай

Клип с непристойно поведение в час разбуни духовете

Клип с непочтено държание на възпитаници провокира вълна от отвращение във Враца. Случката се е разиграла по време на час, а ученичката, снимала видеото, твърди, че е получила закани. На фрагментите се вижда по какъв начин десетокласник хвърля бутилка с вода, а различен запраща стол към стената, съобщи БТВ.

Видеото е снимано от ученичката Мариана Руменова по време на час по немски език, до момента в който преподавателката е излязла за малко. „ Направих клипа, демонстрирах го на класната, тя сподели, че ще вземе ограничения, демонстрирах го на още двама преподаватели “, описа Мариана.

10% от учениците в Добричко признават за прояви на експанзия и принуждение в учебно заведение

Случката е снимана и от камерата в класната стая, само че личният състав реагира четири дни по-късно, едвам когато ученичката качва клипа в интернет. Момичето изяснява, че разгласява видеото, откакто вместо помощ, получава закани – първо от съученик, а след това – и от класната си ръководителка, която употребила думите „ Приключвам с теб “.

„ Дали в действителност са били закани, това ще го уточним. За мен това е неприемливо и извънредно нещо, тази експанзия, която от ден на ден се следи в доста възпитаници “, разяснява Ирма Емануилова, шеф на ПТГ „ Н. Вапцаров “ – Враца.

Учителите отхвърлиха коментар, а родителите показаха отвращение. „ Вчера учителите ми изясняват да свалим клипа, да го махнем. Казват, че не са разбрали, не са знаели. Аз си изпращам детето да учи вътре, а се оказва, че виждам просто една зоологическа градина “, съобщи с Радослава Христова, майка на Мариана.

Заради случая в учебното заведение стартира сложна инспекция, ще има и санкции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР