Клип с неадекватно шофиране набра популярност в социалните мрежи в

...
Клип с неадекватно шофиране набра популярност в социалните мрежи в
Коментари Харесай

В насрещното: Пиян шофьор застрашава живота на останалите водачи

Клип с несъответстващо шофиране набра известност в обществените мрежи в неделя. Свидетели алармират, че лидер кара в насрещното и избутва колите, като няколко пъти е на косъм да не се удари в някой от тях. Останалите водачи на пътя са подали незабавно сигнали в „ Пътна полиция ”. Нарушителят е открит и са му взети проби.

„ В неделя следобяд се прибирахме със брачната половинка ми от село Славяново за Хасково, където живеем. След Малък извор, в посока Корен, което е на към 20 километра от Хасково, се пробвах да изпреваря тъмносин автомобил , който криволичеше по пътното платно ”. Това описа в ефира на Радко Кьосев – индивидът, снимал клипа с рисковото шофиране.

Той описа, че брачната половинка му го помолила да не изпреварва колата, а да кара след нея . „ В продължение на километри този водач криволичеше и безусловно застрашаваше останалите водачи на пътя.  Аз подадох номера на автомобила на незабавния телефон 112 ”, показва той.

Полицията е открила лидера, който е открит да спи в жилището си в Хасково. Взетата му проба е била позитивна за алкохол. Колко тъкмо са промилите следва да бъде доказано. Ще му бъдат формирани и няколко акта. Предаден е на прокуратурата, която ще реши какво наказване да му бъде наложено.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР