Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-

...
Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най-
Коментари Харесай

Нова година с нова Nokia от VIVACOM

Клиентите на VIVACOM към този момент могат да се снабдят с най- новия модел от междинен клас. Смартфонът е отличен избор за ценителите на марката и може да бъде закупен на цена от 14,98 лева на месец с проект Smart L+ както в магазинната мрежа на VIVACOM, по този начин и онлайн на уеб страницата на телекома.

Nokia 5.4 разполага с 6,39-инчов HD+ екран, осигуряващ ясни и детайлни изображения и по-добра четимост. Производителността на модела се подсигурява от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 662 с вграден изкуствен интелект, в композиция с 4 GB RAM памет и 64 GB вградена памет.


Устройството има адаптивната батерията с потенциал 4000 mAh и изкуствен интелект, подпомагащ технологията Adaptive Battery, с помощта на която Nokia 5.4 устоя до 2 дни с едно зареждане.

Смартфонът предлага на всички, които обичат да снимат, четворна съществена камера. Тя включва 48 МР главен датчик, 5 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР дълбочинен датчик и 2 МР макро обектив. Nokia 5.4 поддържа също по този начин кинематографичен видеозапис и има 16 MP селфи камера.


Моделът е с операционна система Android 10, само че е квалифициран за Android 11, който ще внесе нови усъвършенствания в устройството. Допълнително са обезпечени 3 години месечни актуализации на отбраната и 2 години актуализация на софтуера.

Nokia 5.4 поддържа Dual SIM, а също по този начин има и вграден MicroSD слот, с които паметта в телефона може да се разшири до 512 GB. Моделът се предлага в цветовете здрач и полярна нощ и има фабрично подложен протектор върху екрана.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР