Клауд услугата ще поддържа само последните две актуални версииКлиентите на

...
Клауд услугата ще поддържа само последните две актуални версииКлиентите на
Коментари Харесай

Без стари версии на Photoshop в Adobe Creative Cloud

Клауд услугата ще поддържа единствено последните две настоящи версии

Клиентите на Creative Cloud ще имат директен достъп единствено до двете последни версии на настолните приложения в пакета (източник: Adobe)

Ако до момента клиентите на услугата Adobe Creative Cloud можеха да смъкват и употребяват остарели версии на приложения като Photoshop и Lightroom, то смяна в политиката на разработчика поставя завършек на тази процедура – в облака в този момент са налични единствено двете последни версии.
още по тематиката
Клиентите на Creative Cloud ще имат директен достъп (от Creative Cloud Desktop и Adobe.com) единствено до двете последни версии на настолните приложения в пакета, разясняват Adobe в блога си.

Промяната ще разреши на софтуерната компания да развива функционалности в приложенията, които са най-желани от потребителите, да обезпечи оптималната продуктивност, както и преимущества при работа в среда на Windows и Mac.

Бизнес потребителите, които се нуждаят от по-стари версии на приложенията в Creative Cloud, могат да се извърнат към своите ИТ админи, с цел да ревизират дали версиите са налични. При Photoshop, в частност, към този момент не са налични версии 18.xx в Adobe CC.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР