Класиране за Шампионската лига през следващия сезон остава основната цел

...
Класиране за Шампионската лига през следващия сезон остава основната цел
Коментари Харесай

Пиоли назова основната цел на Милан през този сезон

Класиране за Шампионската лига през идващия сезон остава главната цел на Милан, макар че сега е в борбата за купата в Серия А за първи път от десетилетие насам. Това съобщи треньорът на "росонерите " Стефано Пиоли .

Милан водеше в класирането до преди две седмици, само че в този момент се намира на 2-то място, на 4 точки от водача Интер. Но Пиоли допусна, че преднината от 8 точки над заемащия 5-о място тим на Рома може да се окаже доста по-важна за последните няколко месеца от сезона.

"Ако някой беше споделил преди няколко месеца, че ще бъдем на второ място, никой нямаше да повярва ", съобщи Пиоли "Скай Италия ". "И в случай че бяхме с 40 точки, евентуално щяха да ни кажат, че вършим страховит сезон, борейки се за място в Шампионската лига ", добави още той.

"Ако би трябвало да бъдем почтени, има седем страхотни тима, които са доста близо като класа един до различен. Да се надяваме, че ние ще бъдем един от тях в края на сезона ", сподели италианският експерт.

Милан не е играл в групите на Шампионската лига от сезон 2013/2014, а Пиоли се надява, че влизане в груповата фаза ще бъде в действителност повратна точка в развиването на клуба като цяло.

"Другото, което желая да посоча е, че вършим нещо доста значимо - имаме 17 точки повече от предишния сезон, като сме най-младият тим. И в това време сме отборът с с най-вече изиграни мачове. До тук се представяме с доста висок дух и качество. Наистина съм удовлетворен от метода, по който побеждаме ", сподели Пиоли.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР