Класиката на Луиза Мей Олкът е преживяла много екранизации, включително

...
Класиката на Луиза Мей Олкът е преживяла много екранизации, включително
Коментари Харесай

Първи трейлър на Little Women с Тимъти Шаламе и Ема Уотсън

Класиката на Луиза Мей Олкът е претърпяла доста екранизации, в това число една с три награди " Оскар " и присъединяване на Сюзън Сарандън и Уинона Райдър. Новата обаче чакаме с голям интерес, тъй като дамите, забъркани в нея, по никакъв начин не са " дребни ".

На режисьорския стол е Грета Гъруиг - страхотна актриса, само че и режисьор, на който изискуем " Лейди Бърд ". В него тя работи със Сирша Ронан, която в " Малки дами " поема най-значимата роля - тази на сестрата-бунтар Джо. В останалите функции са Ема Уотсън като Мег, Флорънс Пю като Ейми и Елиза Сканлън като Бет - четирите сестри Марч. В ролята на майка им е Лора Дърн, а на богата им вуйна - Мерил Стрийп.

Ако ни би трябвало още нещо, с което да се впечатлим и чакаме премиерата на кино лентата, то това е присъединяване на Тимъти Шаламе - няма да крием, че той ни се коства един от най-обещаващите и нетрадиционни артисти в Холивуд сега.

За незапознатите припомняме историята - действието се развива в Масачузетс малко след края на американската Гражданска война. Четирите сестри Марч живеят с майка си и би трябвало да намерят метод да оцелеят, като се сблъскат с обичайните за епохата и възрастта проблеми - женитба или кариера, обич, съзряване и сестринско съревнование.

Премиерата на Little Women e на 26 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР