Китайците започнаха сложна стратегия за колонизиране на Космоса, която стартира

...
Китайците започнаха сложна стратегия за колонизиране на Космоса, която стартира
Коментари Харесай

Мистериозни структури от Тъмната страна на Луната

Китайците започнаха комплицирана тактика за колонизиране на Космоса, която започва през 2017 година и по техни думи „ ще приключи през 2022 година с идването на първия човек на Марс “.С галактическата задача Чанг 4, по-късно Чанг 5, Китай се стреми да изследва лунната топография на Тъмната страна на Луната и да създаде непрекъснато местонахождение, което да послужи като станция или междинна точка за бъдещи пътувания до Червената планета.Основната цел на Чанг 4 е да изследва повърхността на Луната, с цел да може да бъде издигната база там и да праща допустимо най-вече информация на Земята.

 1 1 - Мистериозни структури от Тъмната страна на Луната (видео)
Никой различен не съумя да го реализира, даже НАСА, само че Китай съумяха. По-конкретно, сподели по какъв начин наподобява Тъмната страна на Луната.

 2 1 - Мистериозни структури от Тъмната страна на Луната (видео)
Смята се, че повърхността на Луната е бяла, защото по този начин се появява на всички обществени изображения и фотоси на НАСА.
Но в този момент може да се види, че лунната повърхнина не е толкоз друга от тази на нашата планета. Вижда се, че пясъкът не е бял или сив, а по-скоро кафяв и жълтеникав. Какво би предиздвикало Агенцията да промени тези фотоси? Има ли нещо, което се пробва да скрие?Четете още: Обяснение за „ музиката “ от Обратната страна на Луната: „ Нещо има там! “На фотосите по-долу се вижда странна особеност в далечината.

 3 - Мистериозни структури от Тъмната страна на Луната (видео)
Могат да се виждат няколко особени черти. Тези структури са добре дефинирани и не наподобяват по никакъв метод органични.

 5 1 - Мистериозни структури от Тъмната страна на Луната (видео)


 1111 - Мистериозни структури от Тъмната страна на Луната (видео)
Тъй като природата няма дефинирани ъгли и структури, а е по-скоро безредна, единственото правдоподобно пояснение за такива обекти е, че те или са конструирани от хора, да вземем за пример НАСА, или са артикул на извънземна цивилизация …Може би това изяснява за какво изображенията на Луната, които демонстрира Агенцията са изменени.Доколкото може да се дефинира, стилът на структурите е доста по-сходен с този на издигнатите от хора структури, което прави това най-правдоподобният сюжет, само че не и единствен …

Какво мислите Вие?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР