Китайското Държавно управление на медицинските продукти даде условно одобрение за

...
Китайското Държавно управление на медицинските продукти даде условно одобрение за
Коментари Харесай

Китай одобри условно еднократна рекомбинирана ваксина срещу COVID-19

Китайското Държавно ръководство на медицинските артикули даде условно утвърждение за стартиране на пазара на рекомбинирана ваксина против, която изисква инжектирането единствено на една доза. Това съобщи " Радио Китай ", представено от.
Това е първата утвърдена китайска ваксина против COVID-19, която употребява аденовирус като вектор за снабдяване на антигени на ковид в тялото. Тя е създадена от екип, управителен от Чън Уей, учен от Китайската академия по инженеринг и академик в Института по военна медицина към Академията по военни науки.
 Унгарският президент си постави китайска ваксина против COVID-19 Унгарският президент си постави китайска ваксина против COVID-19
Унгарският президент Янош Адер беше имунизиран с първата доза на китайската коронавирусна ваксина Sinopharm, заяви Hungary Today, цити...
Ваксината е предопределена за хора на възраст над 18 години и може да се транспортира и съхранява при температура от 2 до 8 градуса по Целзий. Междинните разбори на световните ѝ клинични изпитвания от третата фаза демонстрираха 65,7% резултатност при предотвратяването на симптоматични случаи и 90,98% на тежко протичащо заболяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР