Китайско-шведската марка Lynk & Co пусна на пазара най-новия си

...
Китайско-шведската марка Lynk & Co пусна на пазара най-новия си
Коментари Харесай

Най-евтиният модел на Lynk & Co - кросовърът 06 Remix е с цена от $17 000

Китайско-шведската марка Lynk & Co пусна на пазара най-новия си стилен кросоувър 06 Remix. Всъщност това е обновена версия на към този момент съществуващия модел " 06 ". Машината се предлага на китайците в бензинови и plug-in хибридни версии на цена от 17 000 до 24 600 щатски $. С тази цена сега Lynk & Co 06 Remix е най-евтиният модел на марката.

Кросовърът е построен на платформата BMA. Габаритната дължина на модела е 4340 мм, ширината 1820 мм, височината 1625 мм, междуосието 2640 мм. Спортният темперамент на автомобила се акцентира от черни декоративни вложки в предната ризница и решетката. Y-образните задни светлини са свързани с черен панел с надпис Lynk & Co в центъра. Две кръгли тръби на изпускателната система са раздалечени в ъглите на каросерията. Картината се добавя с истинските колела с пет спици.

Вътре има волан с три спици с права долна част, цифрово арматурно табло и плаващ 12,3-инчов централен екран с поддръжка на услугите WeChat и TikTok. Спортните седалки са с жълти декоративни шевове. На мястото на обичайния лост за промяна на предавките има дребен джойстик.

Бензиновата версия на кросоувъра е оборудвана с 1,5-литров, четирицилиндров мотор с мощ от 181 к.с. и 290 Нм въртящ миг. Кутията е седемстепенна роботизирана. Plug-in хибридът има същия бензинов мотор и електрически мотор. Общата мощ тук е 260 к.с. Литиева батерия с потенциал от 15,5 кВтч обезпечава изминаването до 84 км път чисто електрически.

Кросовърът има 21 функционалности за подкрепяне на шофирането, в това число система за автоматизирано паркиране, наблюдаване на мъртвата зона, помощ при придвижване на заден ход и модернизиран круз надзор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР