Китайският телекомуникационен гигант Huawei обяви, че ще открие завод за

...
Китайският телекомуникационен гигант Huawei обяви, че ще открие завод за
Коментари Харесай

Huawei отваря завод за телекомуникационно оборудване във Франция

Китайският телекомуникационен колос Huawei разгласи, че ще открие цех за безжични устройства и съоръжение за 4G и 5G мрежи във Франция, чиято продукция ще бъде главно за европейския пазар. Проектът се чака да генерира продукция за към 1 милиард евро годишно и да сътвори 500 работни места. Huawei разгласи също, че във Франция ще бъде основан и нейният шести център за научна и развойна активност, предава " Радио Китай ".

„ Франция е една от най-важните страни за Huawei в устрема си усъвършенства своето присъстие в Европа. Новият цех там ще способства за локалния стопански напредък и за основаването на работни места. Също по този начин той ще увеличи още имиджа на марката във Франция и Европа ", счита Сян Лиган, анализатор на телекомуникационнната промишленост.

„ Франция е един от най-високотехнологичните индустриални центрове в света, с развита инфраструктура, доста положително географско разположение и висококвалифицирана работна ръка. Надяваме се да интегрираме качествата на страната в цялостната европейска верига на цената на Huawei, подобрявайки точността и надеждността на обслужването на клиентите в Европа ", се споделя в заявление на компанията.

Huawei участва на европейския пазар към този момент 20 години и все още на Стария континент за нея работят 12 000 души.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР