Китайският производител Great Wall пусна в продажба новия си пикап Paо,

...
Китайският производител Great Wall пусна в
продажба новия си пикап Paо,
Коментари Харесай

Great Wall стартира продажбите на новия си пикап Paо

Китайският производител Great Wall пусна в продажба новия си пикап Paо, който ще е сериозен съперник на по-скъпите чуждестранни аналози. С него Great Wall иска да се съобщи като производител, способен да предложи артикул, не отстъпващ на водещите японски аналогични модели. Машината е развита на рамната платформа P71, употребена още при всъдехода Haval H9.

Това е първият пикап на Great Wall с пружинно окачване на всички колела. Задното окачване е подвластно, употребявано е подключаемо пхредно задвижване, налице е и раздатъчна кутия. Очаква се скоро вариант и за по-як офроуд с три блокировки. Най-достъпния финансово вариант е единствено със задно задвижване.

Двигателят на машината е бензинов, двулитров с мощ 190 к.с. и максимален въртящ миг от 360 Нм. Заедно с него работи осемстепенен автоматик на немската компания ZF с опция за ръчно превключване с помоща на лостчета под кормилото. Скоро ще се предложи и турбодизелов вид с мощ 170 к.с.

Външноста на Great Wall Pao прави добро впечатление и и изпълнена по класическите догми на жанра. Салонът в топ-варианта впечатлява прелестно – налице са кожени седалки, предните с електрорегулировки, задните се сгъват.

На приборното табло е ситуиран голям сензорен екран на мултимедията, а на централната подпора е ръчката на автоматика и многофункционалния селектор за другите режими на работа. Налице са още адаптивен крузконтрол и система за автоматичной паркиране.

Силната страна на китайските автомобили е наличната цена. На пазара в Поднебесната империя новата машина се предлага на цена от 18 до 23 хиляди $ в зависимост от комплектацията. Засега Great Wall Pao е наличен единствено в Китай, само че не е изключено скоро да излезе и на други пазари, тъй като компанията планира годишно произвеждане от 200 000 автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР