Китайският гигант за потребителска електроника Xiaomi обмисля сделка с друг

...
Китайският гигант за потребителска електроника Xiaomi обмисля сделка с друг
Коментари Харесай

Xiaomi и Huawei обединяват сили за направата на автомобил

Китайският колос за потребителска електроника Xiaomi обмисля договорка с различен огромен производител от сектора - Huawei, която ще докара до основаването на автомобил, който ще се задвижва с електричество. Това оповестява организация 36 KR, съгласно която планът към този момент е в ход и е въпрос на време той да бъде разгласен публично.
Според информацията, управлението на Xiaomi към този момент е водило договаряния с две китайски автомобилни компании - Borgward Automotive и Kering Auto, само че към този момент няма извънредно решение. Причината е, че електронния колос желае да си откри способени колегата, с цел да може да управлява индустриалния развой за най-високо качество.
 Основателят на Huawei се надява Байдън да поправи стореното от Тръмп Основателят на Huawei се надява Байдън да поправи стореното от Тръмп
Ocнoвaтeлят нa Нuаwеі Тесhnоlоgіеѕ Peн Джънфeй разгласи очакванията си, че aдминиcтpaциятa нa Джo Бaйдън ще пoпpaви щeтитe, нaнeceни oт тaзи...
От Xiaomi имат намерение да дебютират в автомобилната промишленост с модел от висок клас, който разполага с първокласни технологии. Към същото се стреми и съперникът Apple, който води договаряния с Hyundai и Kia, само че те се провалиха. В случая Xiaomi има преимущество, защото взе участие в основаването на електрическия автомобил Baojun E300 (на снимката) и влага в марката Xpeng.


Доказателството, че Xiaomi в действителност се отнася съществено към производството на електрическа кола, е фигурата на Уан Чуан. Той дойде в компанията през 2012 година, като от този момент заема единствено управителни позиции, а в този момент е отпред на плана " Автомобил ". В момента Чуан набира способни човешки запаси, като търси основни фигури за създаването на транспортно средство.
За да успее, компанията се нуждае освен от експерти по програмен продукт и хардуер, само че и от хора, които да се оправят с проблемите с доставките, а също по този начин и да проучват индустриалните процеси и да реализират връзка с външните снабдители.
Именно тук се появява и другият колос Huawei, който към този момент има възбрана за разработка на коли, само че тя е до 2024 година. След този интервал компанията ще може да работи свободно в автомобилния бранш, който явно става все по-привлекателен за производителите на потребителска електроника и съоръжение..
 Китайска компания създава по 1 смарт телефон всяка секунда Китайска компания създава по 1 смарт телефон всяка секунда
Огромният китайският производител на смарт телефони и електроника Xiaomi отвори своя втори цех в Индия. Предприятието към този момент е достигнало пъ...
Едно от рестриктивните мерки за проектите на Xiaomi е, че може да бъде включена в черния лист на компании, свързани с китайските въоръжени сили. Съответно, на тях им е неразрешено да влагат в Съединени американски щати, само че най-малко за момента наподобява, че това не се отнася за плана за електрически коли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР