Китайските власти унищожиха днес голямо количество фалшиви стоки, за които

...
Китайските власти унищожиха днес голямо количество фалшиви стоки, за които
Коментари Харесай

Made in China: Китайците унищожиха 3000 тона от собствените си фалшиви стоки

Китайските управляващи унищожиха през днешния ден огромно количество подправени артикули, за които се счита, че са фалшификати на марки от рода на " Найки " и " Луи Вюитон ", съобщи Ройтерс, базирайки се на китайската държавна телевизия. Акцията обхвана 17 провинции и градове.

Унищожени са общо 3000 тона подправени артикули на обща стойност 500 милиона юана (69 млн. долара). Сред стоките има фалшификати на марката бутилиран алкохол " Трежъри уайн истейтс ", както и на производителя на висок клас китайски ликьор " Гуейчжоу Маотай ", оповестиха държавните медии.

Държавната администрация за контролиране на пазара популяризира изказване, в което не се посочват марки. В него е представен висшият представител от Съчуан Ян Синпин, съгласно който държавното управление е трансформирало в собствен приоритет оправянето с този тип нарушавания и е " коригирало със мощ противозаконното и безредно събитие с стоманен пестник ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Операцията по унищожаването " бе част от седмицата на политиката за почтена конкуренция в Китай тази година. Такива обществени демонстрации не са необикновени в страната, където подправеното произвеждане остава огромна промишленост макар опитите то да бъде изкоренено. Организацията за икономическо съдействие и развиване е пресметнала, че международната търговия с подправени артикули е достигнала 464 милиарда $ през 2019 година Процъфтяването на електронната търговия през 2020-2021 година е довело до голям растеж в предлагането на такива артикули.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР