Китайската Нова година наближава и според традициите на Поднебесната по

...
Китайската Нова година наближава и според традициите на Поднебесната по
Коментари Харесай

Голямата промоция на Godeal24 по случай китайската Нова година: ОС Windows безплатно

Китайската Нова година наближава и съгласно традициите на Поднебесната по време на Китайската нова година би трябвало да се носят нови облекла. За компютрите това значи нова настройка. Windows 11 и Microsoft Office излязоха преди няколко месеца и към този момент това са най-новите версии на операционната система и на офис пакета на софтуерния колос. Тези празници са най-подходящият миг за инсталиране на техните нови версии на потребителските компютри. Може би към момента не сте сигурни и не знаете кое е най-новото в Оценка за съвместимост Windows 11 и Office 2021?

Windows 11
Нов образ. Новото име на външния тип на Windows 11 е Fluid Design. Една от първите промени, които потребителите ще виждат е, че старт менюто е сложено в центъра на екрана. То към този момент е обвързвано с електронен облак и се трансформира динамично според от времето и от това, върху което потребителят работи.

Оценка за съвместимост Windows 11 е фокусирана най-вече към игрите. като бавното и тромавото приложение Xbox за Windows 10 ще бъде сменено от новото приложение Game Pass, което дава опция за пазаруване, ръководене и заличаване на игри, като по едно и също време с това се улеснява достъпа и изтеглянето на игри.

MS Office 2021
Стилът на интерфейса подхожда на дизайна на Windows 11. Направени са редица усъвършенствания и нововъведения спрямо Office 2019. Ето някои от тях:
Поддържа се мрачен режимПоддържа се и нощен режим за по-лесна акомодация на очите към другите работни среди, като по този метод се понижава тяхната умораДинамични масиви и XLOOKUP в ExcelСега Excel е доста по-мощен и новата функционалност XLOOUP е доста по-добра от VLOOKUPЗапис на слайдове с диалект в PowerPointПо-ярки и красиви презентации
Това бе едно напълно малко показване някои от новите функционалности на Windows 11 и Office 2021 и е добре да се прегледат и другите нововъведения и промени, които са доста забавни. Ако сте се оказали от тези артикули заради прекомерно високата им цена, не бързайте да се разочаровате, тъй като интернет магазинът предлага легални продуктови ключове за Windows и Office при супер ниски цени. По случай китайската, Godeal24 показва огромна промоция – в случай че си закупите Microsoft Office получавате Оценка за съвместимост Windows като подарък. Наистина, можете да купите продуктов ключ за Office и получавате безвъзмездна Оценка за съвместимост Windows. Това напълно не е смешка! И още, всички версии на операционните системи на Microsoft и офис програмен продукт на корпорацията се продават с понижение на 62%

Купете Microsoft Office и вземете Оценка за съвместимост Windows като подарък
В формалните магазини пакетът Office 2021 се продава при цена $439,99, само че от Godeal24 можете да вземете продуктовия ключ единствено за $46,38 и по едно и също време с това да получите напълно гратис най-новата версия на Windows 11. Цените са доста разнообразни, само че продуктът е еднакъв.
Само за $46.38 Само за $41.26 Само за $38.18 Само за $29.98 Само за $32.03 Само за $22.81
До 50% отстъпка за Оценка за съвместимост Windows! Кодът на електронния ваучър е SGO50
Вземете Windows 11 единствено за $15,63
Windows 11 е първата огромна версия на Windows от 2015 година до през днешния ден. Тя се базира на предходните версии, само че предлага нов потребителски интерфейс, който следва насоките на Microsoft Fluent Design. Редизайнът е фокусиран върху лекотата на потребление и гъвкавостта, като по едно и също време с това се оферират нови производителни и обществени функционалности плюс нови способи за обезпечаване на осведомителната сигурност. Кодът на електронния ваучър е SGO50 .
– $15.63 $16.91
Windows 10 единствено за $7,59
Windows 10 е най-гъвкавата операционна система на Microsoft. Всички могат умерено да я употребяват тъй като нейната поддръжка от страна на Microsoft ще продължи до 2025 година. Кодът на електронния ваучър е SGO50.
– $7.59 – $12.43 – $8.16 – $13.57
До 62% отстъпка за Microsoft Office 2021 и другия офис програмен продукт. Кодът на купона е SGO62
– $77.90 (only $15.58/PC) – $68.66 – $25.70 – $22.97 – $22.15 – $19.37 – $31.15 – $47.76
Помощни стратегии за вашия компютър
Освен това, тук можете да намерите още доста софтуерни за възстановяване на вашата продуктивност.
at $20.49 at $10.24 at $15.36 at $14.24
е онлайн магазин, който продава компютърни системи, видеоигри и продуктови ключове за най-различен програмен продукт. На пазара е от няколко години. За него клиентът постоянно е преди всичко, а шопингът е напълно елементарен и за начинаещите. Кодът за активиране на съответния софтуерен артикул идва в електронната поще незабавно след заплащането. Има и екип за обслужване на клиентите, който работи в режим 24/7. Имейлът за връзка е, като можете и да ревизирате мненията за магазина в Trustpilo. 
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР