Китайската Meizu официално представи три нови смартфона, както и новата

...
Китайската Meizu официално представи три нови смартфона, както и новата
Коментари Харесай

Излезе Flyme 7 и списъка със смартфони на Meizu, които ще получат новата фирмена среда

Китайската Meizu публично показа три нови смарт телефона, както и новата фирмена среда Flyme 7.
Flyme 7 се базира не на Android Oreo, както се предполагаше, а на по-старата операционна система Android Nougat. От през днешния ден, 23-ти април, фърмуерът може да бъде конфигуриран на някои от смарт телефоните на този китайски производител.



Flyme 7 предлага редица нови неща, измежду които даже анимация на стартирането на приложенията. Появили са се автоматизирано основаване на плейлисти благодарение на нов смарт логаритъм, мрачен (нощен) режим на работа, многопрозоречен режим и други.



Всички смарт телефони, които бъдат актуализирани до Flyme 7 ще поддържат функционалността Face Unlock за сканиране на лицето и отключване на смарт телефона. Производителят акцентира, че разпознаването става за не повече от 0,2 секунди.



Ето кои смарт телефони ще бъдат актуализирани до Flyme 7:
Meizu 15 Lite/15/15 Plus;Meizu Pro 7/Pro 7 Plus;Meizu Pro 6/Pro 6 Plus/Pro 6s;Meizu Pro 5;Meizu MX6;Meizu M3E;Meizu M6 Note;Meizu M6 Note;Meizu M5 Note;Meizu M3 Note.
С помощта на второто потомство на технологията OneMind към този момент е допустима оптимизацията на сюжетите за потребление на смарт телефона и усъвършенстване на настройките за продуктивността за обезпечаване на оптималната самостоятелна работа без да се нарушава продуктивността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР