Китайската компания за телекомуникационно оборудване Хуавей няма да бъде изцяло

...
Китайската компания за телекомуникационно оборудване Хуавей няма да бъде изцяло
Коментари Харесай

Франция няма да забрани изцяло Хуавей в 5Джи мрежата, но ще въведе ограничения

Китайската компания за телекомуникационно съоръжение Хуавей няма да бъде напълно неразрешена в мрежата от пето потомство (5Джи) във Франция, само че френските оператори, които употребяват такова съоръжение, ще получат разрешителни за период, стеснен до осем години, съобщи Франс прес, като се базира на Националната организация за сигурност на осведомителните системи. Агенция Франс Прес отбелязва, че това изискване ще затрудни достъпа на китайската група на френския пазар 5Джи.

" Това, което мога да кажа, е, че няма да има цялостна възбрана ", сподели генералният шеф на френската организация за киберсигурност (Anssi) Гийом Пупар в изявление за в. " Ле-з-еко ".

Насърчаваме операторите, които сега не употребяват Хуавей, да не го вършат. На тези, които към този момент употребяват тяхно съоръжение, ще издаваме разрешителни за период от три до осем години, сподели Пупар и удостовери че решенията към този момент са подготвени и чакат единствено да бъдат подписани от държавното управление.

Само три компании за телекомуникационно съоръжение - европейските Нокия и Ериксон и китайската Хуавей - имат опция да доставят техника за бъдещите мрежи 5Джи.

Ще има отводи, сподели Пупар, като изключи те да обиден Нокия и Ериксон.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР