Китайската компания Xiaomi, според източници от мрежата, обмисля възможността за

...
Китайската компания Xiaomi, според източници от мрежата, обмисля възможността за
Коментари Харесай

Xiaomi може да пусне смартфон с няколко отвора в дисплея

Китайската компания Xiaomi, съгласно източници от мрежата, обмисля опцията за стартиране на смарт телефони с извънредно осъществяване на предната камера. Информацията за новия дизайн на устройствата от Xiaomi се появи на уеб страницата на Световната организация за интелектуална благосъстоятелност (WIPO).
Става дума за интеграцията на селфи-камера непосредствено в зоната на екрана. В същото време дисплеят, съгласно концепцията на Xiaomi, ще има няколко отвора. Това ще разреши потреблението, да речем, на двойна предна камера и предна мълния.

Както може да се види от шаблонизираните изображения, Xiaomi предлага разнообразни благоприятни условия за реализацията на система за предна камера. Обективите да вземем за пример, могат да бъдат ситуирани в лявата и дясната страна на горната част на екрана.



Впрочем, все още Xiaomi единствено патентова съответния дизайн. Реални периоди по отношение на появяването на смарт телефони с описания дизайн на пазара към момента няма.

Според IDC, Xiaomi е на четвърто място в листата на най-големите производители на смарт телефони. Миналата година, компанията продаде 122.6 милиона броя, заемайки 8.7% от международния пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР