Китайската компания Leapmotor представи най-новия си проект с кодовото название

...
Китайската компания Leapmotor представи най-новия си проект с кодовото название
Коментари Харесай

Китайци пуснаха „електричка“ с 540 коня за 25 хиляди евро

Китайската компания Leapmotor показа най-новия си план с кодовото наименование C01. Марката е на пазара от едвам няколко години и както можем да забележим се ориентира чудесно с на ниска цена лифтбек, който може да измине до 717 километра с едно зареждане. Това е реализирано благодарение на 90кВч батерия, налична при най-високото от петте равнища на съоръжение. Не се загатва какъв е базовият вид, само че съгласно информацията може да измине до 500 километра с едно зареждане.
`Китайци

Задвижването се обезпечава от електромотори със систематична мощ от 542 конски сили, които съумяват да ускорят C01 до 100км/ч в границите на три секунди. Не се загатва нищо повече за техническите характерности на модела, засягащи оптималната скорост и други сходни параметри.
`Китайци

Интериорът е оптимално изчистен с три екрана, по един пред лидера и пасажера и един в централната част на таблото. Решението е сходно на това при Mercedes и електрическия EQS, само че несъмнено със противоречива сравнимост във връзка с качеството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР