Китайската компания Huawei обяви началото на тестване на оригинални високотехнологични

...
Китайската компания Huawei обяви началото на тестване на оригинални високотехнологични
Коментари Харесай

Huawei представи „умна раница“ за ученици

Китайската компания Huawei разгласи началото на тестване на истински високотехнологични артикули за възпитаници. Първият подобен артикул съставлява компактна детска „ интелигентна раница “ под дългото име 9um Smart Positioning Children Schoolbag, която към този момент е налична за тестови тествания.

Раницата на Huawei е предопределена за деца с височина под 135 см. 9um Smart Positioning Children Schoolbag е оборудвана с стилен LCD екран, който демонстрира значима информация за учениците, като да вземем за пример графика на класа, седмичната стратегия и така нататък
`Huawei

Раницата е водоустойчива, дава отговор на стандарта IP67 и може да се употребява в дъжд без проблеми. „ Умната раница “ се ръководи благодарение на личната операционна система HarmonyOS, която ѝ разрешава да се свърже с приложението Smart Life и да употребява GPS за следене на местоположението на потребителя.
`Huawei

Специална функционалност ще разреши на родителите да управляват детето в дадена зона. Родителите ще бъдат известени, когато възпитаник напусне лимитираното пространство.

В Китай Huawei към този момент започва програмата за тестване на 9um Smart Positioning Children Schoolbag за разработчици, които би трябвало да аплайват и да платят $110. Цената и времето, когато " умната раница " ще се появи на пазара към момента не са обявени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР