Китайската фармацевтична фирма Gooddoctor Pharmaceutical Group от години развъжда специален

...
Китайската фармацевтична фирма Gooddoctor Pharmaceutical Group от години развъжда специален
Коментари Харесай

Гигантски хлебарки заплашват човечеството

Китайската фармацевтична компания Gooddoctor Pharmaceutical Group от години развъжда специфичен тип хлебарки благодарение на изкуствен интелект, с цел да ги употребява за медицински цели. Мащабите на активността им обаче тормози доста хора, измежду които е и проф. Жу Чаодонг от катедрата по еволюция на насекомите в Института по зоология в Пекин. Той предизвестява, че в случай че поради естествен прелом или човешка жертва няколко от хлебарките съумеят да избягат отвън индустриалната база, това ще е екологична злополука за близките градове.

 Снимка 352337

Чаодонг прибавя, че едвам дузина от насекомите са способни да опустошат цялостен квартал поради ускорените си възпроизводствени качества и гигантските си размери. Те се отглеждат във фермата на Gooddoctor Pharmaceutical Group на повърхност с размера на две стадиони за футбол и при идеални за тях условия - топло, влажно и мрачно. За положителното им положение се грижи система въз основата на изкуствен интелект, която следи за над 80 индикатора като задоволително храна, температура, генетични разновидности.

 Снимка 352338

Хлебарките са специфични генетично програмиран тип, който се употребява за лекарство за коремни болки и усложнения с дишането, употребено от близо 40 милиона китайци. Те обаче нямат концепция от какво тъкмо се добива ефикасната му съставна част, тъй като на етикета е изписано единствено
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР