Китайската фабрика на Тесла премина ключов ръст на производството. Както

...
Китайската фабрика на Тесла премина ключов ръст на производството. Както
Коментари Харесай

Шанхайската гигафабрика на Тесла направи своя милионен автомобил

Китайската фабрика на Тесла мина основен растеж на производството. Както отбелязва Electrek, шефът на компанията Илон Мъск разкри, че Gigafactory Shanghai наскоро е създал своя милионен автомобил. Както бе упоменато по-рано през август, Мъск означи, че Tesla е направила общо 3 милиона електрически транспортни средства досега.

Съоръжението бързо се трансформира в крайъгълен камък на индустриалната тактика на Тесла. Тя стартира произвеждане в края на 2019 година, само че се натрупва досега, в който се трансформира в най-голямата EV фабрика на планетата. Годишният му индустриален % е отпред с 800 000 до края на 2021 година, което го прави решителен за рекордната година на Тесла. Gigafactory Shanghai към този момент е главният център за експорт на компанията, доставящ коли в Европа и други основни пазари в допълнение към Китай.

 Фабриката в Шанхай последователно се трансформира единствено в едно парче от по-голям пъзел. Новооткритите заводи за гигафабрики в Берлин и Тексас ще подтикват най-малко прочут напредък в кратковременен проект, а Tesla изследва опциите за създаване на заводи тук-там като Канада. Засега обаче китайският цех ще бъде от значително значение за реализиране на все по-високи индустриални цели и за конкуриране с интернационалните производители на електрически транспортни средства.

 

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР