Китайската актриса Фан Бинбин, която участва в суперпродукциите "Железният човек"

...
Китайската актриса Фан Бинбин, която участва в суперпродукциите "Железният човек"
Коментари Харесай

Китайската актриса Фан Бинбин, звезда на Холивуд, изчезна

Китайската актриса Фан Бинбин, която взе участие в суперпродукциите "Железният човек " и "Х-мен ", е изчезнала, заяви Ройтерс.

За звездата няма никаква информация от юни, когато се заприказва, че е измежду разследваните за укриване на налози в киноиндустрията. Появиха се и догатки, че актрисата може да е арестувана.

През май Бинбин бе на кинофестивала в Кан, с цел да показа шпионски блокбастър дружно с Джесика Частайн, Марион Котилард, Пенелопе Круз и Лупита Нионго.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА АКТРИСАТА НА КИНОФЕСТИВАЛА В КАН И СЕДМИЦАТА НА МОДАТА В ПАРИЖ

Фан Бинбин, която в неделя става на 37 години, оглави предходната година класацията на списание "Форбс " за най-богатите китайски звезди с доходи от 300 милиона юана (43,78 милиона долара). Бинбин популяризира по целия свят първокласни артикули - от часовници Montblanc до диамантите De Beers.

The 36-year-old actress, who has 63 million followers on the Twitter-like Weibo, has since vanished from public view — no more social media updates, no more paparazzi photos and no more public appearances. https://t.co/AdGj9H1yan
— Los Angeles Times (@latimes) September 12, 2018
Тя има повече от 62 милиона почитатели в китайска обществена мрежа.

Китайски държавен университет предишния месец класира националните звезди по възприятието им за отговорност и морал. В него Фан Бинбин е на последно място с нула точки.

Fan Bingbing: Vanished Chinese star 'not socially responsible' https://t.co/Zt2gmG7ZTW
— BBC News (World) (@BBCWorld) September 10, 2018
Китай от дълго време се стреми да управлява създателите, като цензурира всичко от филмите до литературата. Разцветът на интернет медиите провокира нови старания за пречистване на света на изкуството. Тази политика лимитира и данъчните преференции за създателите. Мнозина поддържат концепцията, че те би трябвало да се съсредоточат върху изкуството си, а не върху това да забогатеят.

Вижте кои са най-добре облечените известни персони в света

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР