Китайска компания за производство на стомана реализира значителна печалба за

...
Китайска компания за производство на стомана реализира значителна печалба за
Коментари Харесай

Китайска компания подари над 4 000 автомобила на служителите си

Китайска компания за произвеждане на стомана осъществя забележителна облага за пета поредна година и реши да отпразнува това по ексцентричен метод.

Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation закупи и подари на своите чиновници общо 4 116 нови автомобила за добре свършената работа и огромните триумфи на компанията. По данни на компанията подаръците възлизат на обща стойност от 74 милиона $, написа уеб сайтът Auto Evolution, базирайки се на локални медии.

" Скромните " дарове са раздадени на служащите на стадии, като последният подобен е бил на 1 октомври. За задачата компанията събира чиновниците си на огромно поле, на което ги чакат новите им транспортни средства, всички подготвени за работа. Кампанията също по този начин се разказва от медиите на PR фантазия - представете си стотици нови коли на едно място и стотици щастливи хора, които няма самообладание да натиснат газта за първи път и да усетят аромата на нова кола.

В известието на компанията се показва, че подарените коли са били два типа. 2 933 от колите са били Jiangling Ford Territory, а останалите 1183 FAW-Volkswagen Magotan.

Но това не е всичко. Освен самия автомобил, чиновници са получили още безвъзмездна такса за регистрация, покрити първични налози и наложителна автомобилна застраховка за интервал от 5 години.

Със сигурност компанията е получила устойчиво понижение за колите, поради голямата поръчка, само че точните финансови параметри остават неразбираеми.

Авторите още веднъж акцентират, че с изключение на добър жест, това е и огромна PR акция, която ще донесе доста дивиденти на корпорацията. Въпреки това обаче едно нещо остава ясно - на фона на изключителната 2020 година 4 116 души са станали най-малко концепция по-щастливи (и притежатели на чисто нови автомобили).
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР