Китай ще надмине САЩ, превръщайки се в най-големия пазар на

...
Китай ще надмине САЩ, превръщайки се в най-големия пазар на
Коментари Харесай

Китай ще бъде най-големият пазар в света на интернет на нещата през 2024 г.

Китай ще надмине Съединени американски щати, трансформирайки се в най-големия пазар на интернет на нещата през 2024 година, се показва в отчет за промишлеността.

Очаква се Китай да похарчи към 300 милиарда щатски $ в сферата до 2024 година с годишен ритъм на напредък от 13% през идващите пет години. Това сочат данните на компанията за пазарни изследвания „ International Data Corporation “. През 2024 година разноските на Китай за интернет на нещата ще съставляват 26,7% от световните в бранша, следвани от Съединени американски щати с 32,8% и Западна Европа с 23,4%, съобщи " Радио Китай ". 

Старшият пазарен анализатор на компанията Джонатан Льонг сподели, че при започване на годината Китай е понижил разноските за интернет на нещата поради епидемията от COVID-19. „ Тъй като Китай продължава по пътя на възобновяване, чакаме скок на пазара през идващите години, тъй като фирмите стартират да схващат жизненоважната роля на Интернет на нещата в предварителната защита и контрола на болестта, както и опциите, които дава за намаляване на последствията от пазарните разстройства “, акцентира Льонг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР