Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на

...
Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на
Коментари Харесай

Костадинов каза какво ще направи с третия мандат

" Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството незабавно ми се обадиха, с цел да поканят " Възраждане " на съвещания на следващия ден по отношение на връчването на мандатите за сформиране на държавно управление ", написа водачът на партията Костадин Костадинов в своя профил във Фейсбук.

" На президента ще кажем единствено две неща - ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз метод да работи и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че в случай че даде третия мандат на нас, ще му го върнем назад още в същия миг. Този парламент е тотално дискредитиран, привършен и банкрутирал, а България няма повече време за пилеене. Решението за излаз от политическата рецесия е единствено едно - нови избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре ", съобщи още Костадинов.

Според него България няма никакво време за губене.

" За незабавното излизане на нашата страна от политическата рецесия е нужно незабавно осъществяване на нови избори. Поради тази причина колкото по-бързо минат процедурите с връчването на мандатите и тяхното връщане назад, толкоз по-бързо ще бъдат планувани изборите. Изборите би трябвало да бъдат най-късно през есента, с цел да може новото българско държавно управление да стартира да взема решение проблемите, провокирани от кабинета Кирил Петков ", счита водачът на " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР