„Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на

...
„Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на
Коментари Харесай

Ако получим мандат, ще го върнем обратно

„ Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството незабавно ми се обадиха, с цел да поканят „ Възраждане “ на съвещания на следващия ден по отношение на връчването на мандатите за сформиране на държавно управление. На президента ние ще кажем единствено две неща - ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз метод да работи и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че в случай че даде третия мандат на нас, ще му го върнем назад още в същия миг. Този парламент е тотално дискредитиран, привършен и банкрутирал, а България няма повече време за пилеене! Решението за излаз от политическата рецесия е единствено едно - нови избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре! “, написа Костадин Костадинов в профила си във фейсбук.

България няма никакво време за губене. За незабавното излизане на нашата страна от политическата рецесия е нужно незабавно осъществяване на нови избори. Поради тази причина колкото по-бързо минат процедурите с връчването на мандатите и тяхното връщане назад, толкоз по-бързо ще бъдат планувани изборите.

Изборите би трябвало да бъдат най-късно през есента, с цел да може новото българско държавно управление да стартира да взема решение проблемите, провокирани от кабинета Кирил Петков.

Днес държавното управление подава своята оставка, макар че се вижда нежеланието му за това.

Според конституцията на България след вота на съмнение Министър-председателят е задължен да внесе оставката на държавното управление, само че не се показва в какъв период. В случая на сегашния кабинет тя не беше подадена незабавно в 47-то Народно заседание, а след пет дни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР