Кирил Петков се гласи за регионален министър в бъдещия кабинет

...
Кирил Петков се гласи за регионален министър в бъдещия кабинет
Коментари Харесай

Кирил Петков се гласи за регионален министър?

Кирил Петков се гласи за районен министър в бъдещия кабинет на Асен Василев, научи Епицентър. бг от депутати в Народното събрание

Досега мълвата спрягаше премиера в оставка за нов финансов министър, само че през вчерашния ден Даниел Лорер даде да се разбере, че не финансовото министерство е по усета на Петков.

Не инцидентно откакто уволни и тримата заместници на районния министър Гроздан Караджов, министър председателят в оставка назначи на изпроводяк двама нови, които са тясно свързани с Политическа партия - Ивайло Стайков и Александър Стоянов.

А през днешния ден стана ясно, че Петков е издал заповед всяко разплащане или вдишване на отговорности над 900 000 лева от страна на Министерство на регионалното развитие, АПИ, „ Автомагистрали “ и „ Български ВИК холдинг “ да минава първо през оперативно заседание в Министерския съвет.

Българска социалистическа партия резервира досегашните си четири министерски поста отпред с вицепремиера Нинова, като не е изключено столетницата да се снабди и с пети министър. Без смяна в позициите си са общественият министър Георги Гьоков, на земеделието Иван Иванов и на туризма Христо Проданов.

Вече е ясно, че вътрешният министър Бойко Рашков ще освободи министерския кабинет на ул. " Шести септември " и се устремява към шефския пост в КПКОНПИ. " Бойко Рашков ще е началник на антикорупционната комисия и изобщо няма да бъде предлаган още веднъж за министър на вътрешните работи ", разгласи претендентът за министър председател Асен Василев.

Аспирации към креслото на МВР-шеф разгласи досегашният състезателен министър Радостин Василев

Очаквайте детайлности

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР