Кирил Петков и съпругата му Линда откриха летния сезон още

...
Кирил Петков и съпругата му Линда откриха летния сезон още
Коментари Харесай

Кирил Петков с морска хасиенда до Брендо 


Кирил Петков и брачната половинка му Линда откриха летния сезон още на Великден, когато бяха видяни в морската си къща на брега на Лозенец. Имотът на премиера в елитния южен курорт се стопанисва от неговия татко Петко, който отпътува да „ варди “ хасиендата им още в края на зимата, похвали се той във Facebook.

Къщата на Петкови се намира в най- апетитната част на Лозенец наоколо до дивия плаж“ Корал“, който е обичаното място за отдих на фамилията, а Кирил от години се бори против застрояването там, до момента в който с татко му същина подвигат парцели на същото място в прорез със закона. През 2018 година кметът на Царево бе разпоредил да се събори една от постройките към къщата на Петков, която влиза в общинска благосъстоятелност. Въпреки че са спазили нареждането да я разрушат, четири години по-късно на същото място те още веднъж имат спонтанен дървен бар с панорама към вълните, в който се опънали маси и хамаци, на които релаксират необезпокоявано.

Къщата на премиера на морето е на един етаж и е на първа линия.

Обградена от безкрайна зелена поляна и дива растителност. Целият парцал е заварден с бариери, а в близост вили имат доста техни фамилни другари. Около хасиендата на Петков са засети рози и други шубраци. На метри от нея се намира първокласната хотелска резиденция на посочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо, в която през лятото се събира целият роден елит.

Брендо и Петков от дълги години са комшии в Лозенец,защото още след прибирането си от Канада министър председателят и татко му се снабдяват с имота си в курорта. Преди да влезе във властта, министър-председателят наложително изкарвал най-малко месец от лятната си почивка там. И до момента семейство продължава да посещава вилата си заедно, като за последната почивка за Великден там отсъства само най-голямата им щерка Ванеса, която учи Щатите.

Ако Петкови решат да продават морския си парцел могат да завоюват от 200 до 500 хиляди евро, защото цените на парцелите там са извънредно високи и се харчат като топъл самун, написа „ Ретро “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР