Кирил Петков дойде със семейството си в кино Люмиер Една дългоочаквана

...
Кирил Петков дойде със семейството си в кино Люмиер
Една дългоочаквана
Коментари Харесай

Над 700 души уважиха двойната премиера на Отново съм тук за алпиниста Боян Петров

Кирил Петков пристигна със фамилията си в кино " Люмиер "

Една дълго чакана премиера най-накрая се случи. В Кино " Люмиер ", в границите на " Киномания ", се организира двойното показване на кино лентата " Отново съм тук " (Here I am, Again) – лентата, която наблюдава опита на Боян Петров да изкачи връх Шиша Пангма, Връх, който се оказва и последният в кариерата на популярния планинар.

Съвсем предстоящо, лентата провокира засилен интерес, заради което имаше и две прожекции - от 18:00 и 20:30 часа, като и двете бяха разпродадени безусловно за минути. До салона се допускаха само фенове със зелен документ, само че даже това ограничаване не спря искащите и филмът беше забелязан от над 700 индивида.

Сред гостите на премиерата бяха близки и другари на Боян, включително сестра му и щерка му Тея, която си пристигна от Швейцария особено за прожекцията. Премиерата почете и Кирил Петков, който беше съпроводен от фамилията си. Двамата с татко му вземат участие с финансови средства в невижданата избавителна акция, извършена след изгубването на Боян Петров под Шиша Пангма, която за жалост не съумява да открие алпиниста. С наличието си премиерата почетоха още Емил Спахийски, Светослав Кантарджиев, както и голям брой представители на бизнеса, спортни дейци и хора на изкуството.

„ Надявам се филмът да успее да ви допре и да възпламени една дребна искра у вас. Надявам се да разсъни въпроси. Надявам се на следващия ден да се разсъните с концепция. Надявам се тази концепция да прерасне в проект. Надявам се да го извършите. Пожелавам ви да извършите проектите си за цялата седмица. И те да ви отведат до задачата и концепцията, с която ще се разсъните на следващия ден. Пожелавам ви от този ваш връх да видите идната си цел. И нея също да извършите.

Благодаря на целия екип, който даде сърце и душа и не спираше да има вяра в смисъла на това, което вършим ", показа от сцената Поли Генчева, сценарист, продуцент и режисьор на " Отново съм тук ".

И разгорещено добави:  " Единственото, което ми липсваше на тази премиера, беше самият Боян! "  

Екип:

Режисьор - Поли Генчева;
Продуцент - Поли Генчева/ ТАРА ТРИЙ ПИКЧЪРС;
Продуцент - Мартичка Божилова/ АГИТПРОП;
Продуцент - Емил Спахийски;
Оператор - Красимир Андонов;
Сценарий - Поли Генчева /Нина Алтъпармакова;

Монтаж - Нина Алтъпармакова / Михаил Дервенски
Музика - Георги Стрезов;
Звук и Аудио микс - Валерия Крачунова / Иван Андреев;
Постпродукция, Цветни корекции & Супервайзър - Тодор Г. Тодоров
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР