Кирил Добрев отправи своето видеобръщение към членовете на партията, които

...
Кирил Добрев отправи своето видеобръщение към членовете на партията, които
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Мога да върна БСП на върха

Кирил Добрев насочи своето видеобръщение към членовете на партията, които ще изират водач на 12 септември. “Вярвам, че протичащото се в страната е доста по-важно от която и да е персонална акция.

Не желая да остана безразличен, когато виждам, че силата и силата на 130-годишната ни партия се разпилява във вътрешни противоборства. Не желая да оставам безразличен, когато виждам, че персоналните упоритости и лицемерието изпиват силата, силата и ни завличат надолу ”, съобщи Добрев в предизборното си обръщение към социалистите.

“Заедно можем да дадем идея на обществото, тъй като партията, партията сме всички ние, а не просто един човек. Кандидатирам се, тъй като съм учтив постоянно да диря решения, а не оправдания ”, споделя още съперникът на Нинова в борбата за поста, за която има петима претенденти.

“Убеден съм, че можем да вървим дружно. Не давам обещание депутатски места, нито комфортни министерски кресла. Мога да работя, да върна Българска социалистическа партия на върха. Там, където й е мястото ", безапелационен е Добрев.

" А по-късно? След това - решавате вие! ”, споделя още той в обръщението.

По-късно Добрев не остана безразличен и към предложенията, които направи министър председателят за привикване на Велико народно събрание и нова Конституция.

" Борисов е част от казуса и няма по какъв начин да бъде част от решението . И най-лошата конституция е по-добра от творенията, които могат да създадат юридическите фрагменти на #ГЕРБ. Поставянето на тези въпроси сега има две цели - да се завоюва време за ръководещите и да се избегне служебно държавно управление, формирано от президента. Заявката за оставка под изискване демонстрира, че изобщо няма желание за такава ", е коментарът му на този ход от страна на ръководещите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР