Кирил Добрев отговори на лидера на БСП Корнелия Нинова след

...
Кирил Добрев отговори на лидера на БСП Корнелия Нинова след
Коментари Харесай

БСП драмата: Кирил Добрев отвърна на г-жа Нинова“

Кирил Добрев отговори на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след днешната вест, която тя разгласи на брифинг, че получила призовка да се яви на разпит по прокурорска инспекция след негова тъжба.

" Това е общоприета процедура за хора, които не извършват дефинитивни правосъдни решения. След като бях изключен, поради фалшификации в описи и поради това, че нямах право да се защитя, съдът ме върна като член на Националния съвет. Нямах сигнал да участвам, второ - не присъствах в листата.

Г-н Свиленски разгласи, че повода е техническа. Тогава се включи госпожа Алексова и изясни, че законите в страната не важат в Българска социалистическа партия.

Г-жа Нинова помоли да не вземам участие в гласуването. Единственото нещо, което му остава на човек с нарушени права, е да подаде тъжба в полиция и прокуратура ", изясни Добрев пред Bulgaria ON AIR.

" Аз съм член на Българска социалистическа партия и на Националния съвет. Някой ми пречи да извършвам своите функционалности като подобен. Няма никаква драма. Г-жа Нинова, в случай че не се тормози, може да даде на полиция и прокуратура всички документи и стенограмата. Имах няколко изявления да запитвам като какъв съм в залата, никой не съумя да ми изясни. Не ми беше дадена опция да вземам участие в гласуванията ", сподели още Добрев.

" Тук са хора, които са единствено от няколко месеца. Ще им отнеме доста време, до момента в който схванат тайните на " Позитано ", посочи още социалистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР