Кирил Десподов взе наградата за номер 1 на 23-я кръг в efbet Лига,

...
Кирил Десподов взе наградата за номер 1 на 23-я кръг в efbet Лига,
Коментари Харесай

Десподов: Как да обясниш на 25 човека в съблекалнята да се разхождат на терена? Това може да се случи в друг отбор

Кирил Десподов взе наградата за номер 1 на 23-я кръг в efbet Лига, както и за най-хубав състезател на месец март. Футболистът на Лудогорец бе удовлетворен от премиите, като показа, че отборът се бори постоянно за всички титли, като се надява тимът да стане първенец на края на сезона.

Десподов разяснява и нелепите клюки преди финала за Купата, че двата тима се са разбрали да си поделят по една победа за Купата и състезание. Той показа, че това не може в никакъв случай да се случи в клуб като Лудогорец.

" Добър ден на всички и благодаря за двете награди, както и на хората, които са дали своят вот за мен. Тези награди са, както самостоятелни, по този начин и отборни, тъй като без тях няма по какъв начин да ги печеля. Изключително съм удовлетворен, че се възнаграждават нашите старания и се надявам най-после да честваме с шампионската купа. Радвам се, че помогнах на тима с моите голове и асистенции ", стартира Десподов.

" Не знам кои разбирачи разясняват, че ще се разхождаме на финала за Купата, с цел да може след това ЦСКА 1948 да ни обезпечи победа в неделя. Това е извънредно несериозно. Как ще обясниш на 25 индивида в съблекалнята, че би трябвало да излезеш и да се разхождаш. Това може да стане в различен клуб. Клуб, който е аматьорски. Ние сме експерти, като тръгнем от чистачката до шефовете на най-високо равнище. Има класни играчи, всеки има его и самочувствие, и всеки желае да печели. Ние загубихме много точки против слаби съперници ", добави нападателят на Лудогорец.

" Може би подценихме, може би и имаше отмалялост, както и бяхме съсредоточени в европейските клубни шампионати. Не би трябвало да омаловажаваме и триумфа на ЦСКА. Имат добър тим, треньор и колектив. Със сигурност ние също имаме неточности, само че сега не е на дневен ред да търсим аргументите, а сме стимулирани да спечелим трите си мача ", продължи Десподов

" Ние сме подготвени за всичко. Добре е да играеш напрегнат. Нямаш право да се отпускаш. Всеки тим може да ни вземе точки, само че имаме вяра в себе си. Знаем, че в случай че сме съсредоточени и стимулирани, ще победим. Всички осъзнават, че ни предстоят 3 финала ", приключи футболистът на " орлите ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР